Værdigrundlag

Værdigrundlag // Hvad tænker vi om børn og skole?

Børn skal trives. Trives for at lære noget. Og også bare fordi børn skal trives. Det er vigtigt for os at hvert barn på skolen trives. Hver dag. Både Anna i 0. der lige er startet i skole. Og Oliver i 9. der har haft to skoleskift bag sig.
På KonTiki bruger vi tid og energi på dit barn hele vejen igennem skoledagen, skoleåret og skolelivet. Og vi sørger for, at dit barn har indflydelse på sin egen læring og at dit barn prøver mange forskellige læringsformer.
Vi lægger vægt på, at dit barn indgår i noget af det vigtigste; nemlig fællesskab. Vi skaber og hjælper børnene med at skabe små og store fællesskaber gennem:

  • små klasser, morgenmøder og venneordningen
  • tværgående værksteder, projekter og ture ud i naturen eller ind i kulturen

Vi ønsker, at skolens ca. 200 børn skal opleve en samhørighed med hinanden. Derfor har vi hver morgen fælles morgensang. Hvert eneste år arbejder vi på en stor fælles teaterforestilling og en sommerkoncert. Og er mange eller alle klasser afsted sammen på lejrskole.

Vi tror på, at det er vigtigt for et menneske at have en høj OG bred faglighed. Derfor er børnene på KonTiki gode til at læse og regne. De er også gode til at bruge deres krop, spille musik og teater, arbejde med deres hænder, skabe kunst, forstå kultur og natur.
 

KonTiki

- Skole fra 0 til 9. klasse i landlige omgivelser tæt på Hillerød centrum

Kontakt info

Frydenborgvej 37 - 3400 Hillerød

Tlf.:  48 24 03 44

Mail:  kontiki@kontiki-skolen.dk