KonTikisVenner

Formålet med KontikisVenner er at yde tilskud og støtte til skolen, til fælles gavn for eleverne.

Selv om alle forældre betaler skolepenge, og skolen får offentlige tilskud, er der altid brug for flere penge. Sådan har det altid været, og derfor startes KonTikisVenner!

KonTikisVenner kan for eksempel give tilskud til udflugter, specielle aktiviteter og arrangementer på skolen. Typisk ting, der ligger ud over den daglige, løbende drift - som der ellers ikke lige ville være penge til i budgettet. Prioriteringen af ressourcefordelingen foretages i samarbejde med skolebestyrelsen.

Alle familier på skolen opfordres til at være medlemmer af KonTikisVenner, ligesom bedsteforældre, onkler, tanter, gamle elever og forældre er velkomne.

Det koster minimum 200 kr. om året at være medlem af KonTikisVenner. Pengene opkræves en gang årligt. Donationer af større engangs beløb modtages selvfølgelig også.

KonTikisVenners indtægter stammer desuden fra støttebeløb og overskud fra arrangementer f.eks. loppemarked eller andet.

En årlig beretning og regnskabet følger kalenderåret og vil begge blive lagt ud på KonTikis hjemmeside under ”KonTikisVenner” i dokumentarkivet. Klik her

Vi mangler altid et ekstra par hænder, så har I lyst, så kontakt en af nedenstående personer.

Velkommen i KontikisVenner!

Jette F. Thomsen
Tlf. 28 15 55 44
Tina Emtkjær
Tlf. 40 84 85 38

Ved indbetalig til KonTikisVenner skal der, af hensyn til medlemsregistreringen, stå følgende på betalingen:

Fulde navn på indbetaler

Adresse og postnummer

Reg nr. 5064
Kontonr. 0001469940

En fast overførsel årligt vil være en stor aflastning for de ansvarlige for KonTikisVenner Smil

Udmeldelse af konTikisVenner foregår skriftligt til en af kontaktpersonerne.